AKRO slaví 30. výročí svého založení

08.10.2023

AKRO investiční společnost, a.s., oslavila dne 8. 10. 2023 30. výročí svého založení. Využijte až do 31. prosince 2023 možnosti investovat do AKRO akciového fondu nových ekonomik BEZ vstupního poplatku.

AKCE platí již od 1. září do 31. prosince 2023. Pokud nakoupíte v uvedeném období, ušetříte až 5 % z investované částky.Rozhodným okamžikem pro výši poplatků je den připsání finančních prostředků na účet fondu.

Postup, jakým způsobem investovat, naleznete na našich internetových stránkách, v části Jak se stát klientem.Více o akci zde.

Upozornění:
Investování do cenných papírů prostřednictvím otevřených podílových fondů přináší rizika vyplývající z vývoje na kapitálových a peněžních trzích. Minulé výnosy fondu nejsou zárukou výnosů budoucích. Investiční strategie otevřených podílových fondů AKRO investiční společnosti je zaměřena na dlouhodobé zhodnocování vložených prostředků a není vhodná pro investory s krátkým investičním horizontem. Předtím, než investujete, se důkladně seznamte s obsahem statutu a sdělením klíčových informací pro investory vybraného fondu.