Články z AKRO bulletinu

The very day AKRO investiční společnost announced it had lodged a complaint on behalf of 60,000 investors against the Czech Republic in the European Court of Human Rights (ECHR) claiming compensation for maladministration by State officials and the lack of a fair judicial process, the Czech Republic comes last in a global corruption ranking!

K oslavě 100. výročí vzniku Československé republiky se AKRO investiční společnost, a.s., která nedávno oslavila své 25. výročí, rozhodla sponzorovat Muzeum cenných papírů - nadační fond Praha. Toto on-line muzeum má v současné době více než 81 000 exponátů, jehož sbírka zahrnuje především historické československé akcie a dluhopisy.

Bill Browder, legendární investor a nyní také bojovník za lidská práva, mluví o svých plánech do budoucna a podílí se o své názory na to, jak se může Česká republika zasazovat o vyšší ochranu lidských práv v Rusku. Pro ty, kteří jsou méně obeznámeni s Browderovým příběhem, William "Bill" Browder, zakladatel a generální ředitel společnosti Hermitage...